Annons
Annons

Runda former från Frank

Jag har fått önskemål om att skriva lite mer om svenska butiker, och visst, tänkte jag, det kan jag väl göra. Men när jag försöker så inser jag hur svårt det är, för det är rätt klent med roliga svenska butiker som har ett utbud som känns nytt och unikt.

Annons

Jag ska göra mitt bästa ändå, och börjar med de här tre produkterna från Frank Form, som har sina mjuka, rundade former som gemensam nämnare.

kannaglasljusstake

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

em-fexeus-ems-designblogg-fd-emmas-designblogg

 

Ems Designblogg is all about Scandinavian style, soft minimalism and beautiful functionalism. The blog is Sweden's oldest interior design blog and has been up and running since 2005. I strive to fill it with a mix of inspirational and aspirational images from all over the world, while keeping true to my own voice and style, where transparency is key and creative criticism is highly valued. When I'm not blogging, I bake chocolate cakes for my kids, hang around Stockholm's cafés and drink way too many cappuccinos, do some occasional styling work, and try to fit in some inspiring travel adventures in between. If you have any suggestions, propositions for collaborations, other ideas or just want to say hi, throw an email at: [email protected].Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar