Annons
Annons

Designer Loft in NYC

Hello Mr Di Simone, can I move into your NYC loft? I promise I’d be really nice and not change much at all. Only the chandelier above the dining table. And those ceiling fans have to go. But the rest I could live with.

Annons

And in case you aren’t into women (I’m guessing not, because straight guys can rarely create great interior design), I’d be happy with sleeping on the couch, any one of them. Just say when, so I can book my flight. Oh and by the way, I’d be bringing my three kids, so I hope you have some spare rooms…

 
Via FvF
Photography: Brian W. Ferry
 
 

 
 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

em-fexeus-ems-designblogg-fd-emmas-designblogg

 

Ems Designblogg is all about Scandinavian style, soft minimalism and beautiful functionalism. The blog is Sweden's oldest interior design blog and has been up and running since 2005. I strive to fill it with a mix of inspirational and aspirational images from all over the world, while keeping true to my own voice and style, where transparency is key and creative criticism is highly valued. When I'm not blogging, I bake chocolate cakes for my kids, hang around Stockholm's cafés and drink way too many cappuccinos, do some occasional styling work, and try to fit in some inspiring travel adventures in between. If you have any suggestions, propositions for collaborations, other ideas or just want to say hi, throw an email at: [email protected].Annons

 • Tamara González
 • Anonym

  Such amazing looking place!

 • Hej Emma,

  Tycker om enkelheten i din blogg och det grafiska. Tack för inspiration! Denna lägenheten känns inte så inbjudande även om stor, fint med de gröna mörka växterna. Emma Lagerberg Perssons stylade lägenhet du bloggade om senast däremot, lovely!

  Vad härligt maffigt stora du fått dom! Jag köpte igår tre stycken i retropastelligt för att hänga i vår 50-talstrapp högt så varken katten eller barnen på kalaset kan nå…men om de gör det så vore det himla fint att kunna göra egna. Ser fram mot din DIY-beskrivning sen!

  Har själv nu en bara en månad gammal blogg om inredning, retro 50-tal och nutida design, sådant som håller i tiden, hållbart och vackert. Foton kretsar kring vårt hus men utblickar i formvärlden. Kika gärna in någon gång, tacksam för respons!

  http://stilitiden.se/2013/may/raise-and-shine-its-may.html

  Ha en skön majkväll!
  Camilla, Stilitiden.se

 • Snyggt! Matsalsgruppen kan de få skicka hem till mig, rakt av 🙂

 • Så himla fint rum 🙂

 • Christine

  You are a hoot! AND, love the place, 🙂

 • X

  Nej det är ju bara straighta tjejer som är bra inredningsarkitekter. Suck.

 • Lovely!

 • I would looove to live in New York! Love the bricks, the floor.. Everything!!

  Visit Aesthetic Artdeco at http://johannanb.wordpress.com

 • Vaknat utan humor idag?

 • så fint!

 • X

  Emma: Nej då, humöret är bra. Däremot verkar någon ha vaknat sexistisk och tröttsamt generaliserande. That’s all.

 • Anonym

  Snyggt!

 • Very nice… great inspiration!
  Ciao
  Michela

 • Very nice… great inspiration!
  Ciao
  Michela

 • Det var ett skämt. Vet inte om du är bög själv, eller om du tog på dig ansvaret att ta illa upp å deras vägnar? Eller var det straighta inredare jag förolämpade? Heterosexuella män känns inte direkt som en grupp man inte får skämta om, så jag antar att det var bögarna som skulle bli förolämpade. Eftersom sexuell läggning är en av de få saker som inte syns i min läsarstatistik så har jag inga siffror på hur många bögar som tog illa upp av inlägget, men här är iaf en som inte gjorde det: http://bungalow5.dk/perfect-new-yorker-loft/
  Och när jag ändå är inne på siffror, hur många heterosexuella män känner du till som är duktiga inredare? Jag vet en. Ernst. Sedan kommer jag inte på fler. Däremot kan jag räkna upp en lång rad av inredare som är bögar. Det är ett välkänt faktum att de flesta manliga inredare är gay. Ska man inte få skoja om det? Varför, vem tar skada av det?

 • Snyggt!

 • X

  Herregud vad blåst du verkar vara. Skriver en hel novell och missar hela poängen. Handlade knappast om sexuell läggning. Skoj/skämt eller inte, du förstärker bara gamla stereotyper och placerar folk i fack och är sexistisk. Känns sådär fräscht eller? Okej om ditt "skämt" hade haft en poäng eller ens varit lite smårolig men den var ju inget av det.

  Men om man ska behöva peka ut allting för dig så är det nog redan kört.

  Jag är straight man och du får skämta med vår målgrupp hur mycket du vill, men sexisism och tröttsamt generaliserande är ju inte så kul. Nu blir det aningen uppförstorat här men eftersom du svarade ville jag svara tillbaka.

  Men som formgivare själv så håller jag helt enkelt inte med dig. Grafiska designers, produktdesigners, arkitekter, alla som jobbar med form av något slag har ofta en ganska bra känsla för sin heminredning också. Bra känsla för form går ofta hand i hand. Betydligt mer känsla än alla inredningsbloggar som tycker det är lite karpe diem med en citatstavla och enbart kan kombinera med gråskalan.

  Trevlig helg.

 • Vi har helt enkelt väldigt olika åsikter i frågan om vad som är okej att skämta om och vad som är roligt eller ej. Att du kallar mig blåst säger mer om dig än om mig. Dessutom har du nog valt lite fel plats att hänga på om du inte gillar inredningsbloggar…

 • Älskar Sarfatti lampan, den i mässing hade varit som gjuten hemma hos mig!

 • Malin

  Tack X för att du orkar försöka!

 • Det är bra att ni kämpar mot fördomar, men det här är ungefär som om någon skulle bli arg på Jonas Gardell när han skämtar om bögar. Jag är själv bisexuell, och feminist, och ingen av de bögar jag känner blev det minsta upprörd över det här skämtet, de tyckte det var en helt ok sak att säga. Ni blir alltså upprörda å andras vägnar, och tar på er uppgiften att tala för folk som inte tycker det här är det minsta upprörande…

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar